Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Des del Pla Educatiu d'Entorn Banyoles - Porqueres obrim uns "Espais de refelxió" que en aquesta segona edició dediquem a la interculturalitat i a la gestió de la immigració. S'han programat dues sessions, la primera és un taller dirigit a tècnics de l'àmbit educatiu i social i la segona una conferència oberta a tota la població.

DIMECRES, 20 de MAIG

Espai 1

"La gestió de la immigració"

De 4 a 6 de la tarda a la Sala d'Actes del Museu Darder.

Taller dirigit a tècnics i professionals de l'àmbit educatiu i social a càrrec del Sr. Josep Palacios, ex-cap del Servei de Nova Ciutadania de l'Ajuntament de Mataró.

Hi convidem a tots els professionals que estiguin relacionats amb la gestió intercultural municipal. Es partirà de les aportacions prèvies dels assistents.

 

 

Espai 2

"Dinàmiques interculturals : de la tolerància a la convivència"

A 2/4 de 8 del vespre a la Sala d'Actes del Museu Darder.

Conferència a càrrec del Sr. Josep Palacios, ex-cap del Servei de Nova Ciutadania de l'Ajuntament de Mataró. Introducció a càrrec de Dolors Guix, Rafel Ponsatí i Pere Pujolràs.

Hi convidem a tothom que estigui interessat a conèixer dinàmiques intercultuals i com aquestes ens poden orientar cap a una millor convivència.

 Un moment de la reunió de la Comissió

El passat dimarts 21 d'abril es va tornar a reunir la Comissió de Formació i Ocupació del PEEB. Hi van assistir respresentants dels centres de secundària de Banyoles, de la UEC, l'Escola Taller, el SOM (Servei d'Ocupació Municipal), la tècnica de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'ajuntament de Banyoles, dos reprsentants del SEZ (EAP i CRP) i els tècnics del PEE.

Al llarg de la reunió es va parlar de la tasca de prospecció per a la borsa de treball, del nou Servei de Creació d'Empreses i el foment de l'autoocupació i dels tallers que es poden oferir relacionats amb l'assignatura de FOL.


<

Us oferim algunes fotos de la preparació d'uns pastissets de carn durant el taller de cuina del Marroc que es va fer el dissabte, 18 d'abril al CEIP Pla de l'Ametller amb l'organització de l'AMPA i la col·laboració d'un grup de mares de l'escola.


L'AMPA del Pla de l'Ametller que dinamitza les classes de català per a mares sarahules va penjant els seus comentaris al bloc que hem referenciat a la secció ENLLAÇOS. Per ara podeu llegir els comentaris de la Kanya, la Bintou i la Mariama  clicant damunt la foto:


 Un grup d'alumnes del CEIP Baldiri Rexach i de l'Aula d'Acollida del CEIP Pla de l'Ametller van visitar l'Ajuntament.

    Fent un simulacre a la Sala d'Actes de l'Ajuntament 

 

 


La Laila Karrouch va aclarir molts dubtes als alumnes de 5è i 6è del CEIP La Draga. Aquests, havien llegit el llibre "De Nador a Vic" i van fer-li moltes preguntes amb un gran entusiasme.

  La Laila Karrouch amb els alumnes de 6è

  La Laila Karrouch amb els alumnes de 5è


Aquest dilluns, 20 d'abril s'ha iniciat un curs de català adreçat a senyores gambianes amb la col·laboració del Centre Cívic de La Farga, Benestar Social, ACISI, l'àrea d'Acció Social de l'Ajuntament de Banyoles i el PEE. El primer dia de classe hi han assistit 30 persones.


Es van esgotar totes les places en un tres i no res. El taller de maquillatge que Pla-B va organitzar a l'Espai Jove el passat mes d'abril va ser tot un èxit. Les noies que hi van participar, a més d'apendre quin maquillatge era el més adequat per cadascuna d'elles, varen sortir del taller més afavorides/gapes (tria tu la paraula k més t'agradi) que mai.

 

 

 


El passat 1 de març, l'associació de joves Els Mulats de Vilademuls van organitzar una esquiada a Vallter 200.

L'experiència va ser molt bona, malgrat el temps no ens va acompanyar massa durant el dia, sobretot al migdia. Hi van participar 34 persones i van poder gaudir d'un dia tranquil "a pistes" ja que no hi havia massa gent.

 

 

 

 

 


 

El passat 3 d'abril es va dur a terme la FESTA CORNUDA amb l'actuació de diferents conjunts: CADUCA, HEXAMINE i LAFORET. Va ser tot un èxit!!

 

Pàgina 142 de 147Primera   Anterior   137  138  139  140  141  [142]  143  144  145  146  Següent   Última   
Calendari d'Activitats

     Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 19-20Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega