Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

L'Equip dinamitzador del Pla Educatiu d'Entorn Banyoles - Porqueres ja fa alguns dies que està treballant en el projecte d'actuacions del curs 09-10.

El dilluns, 28 de setembre, reunim la comissió operativa per tal d'acabar de perfilar el projecte i poder ser així presentat a la comissió representativa, que es reunirà l'1 d'octubre a l'IES Pla de l'Estany.

 


El passat mes de juliol una colla de gent amb ganes de complicar-se la vida i amants de la música van programar l'Estunart. Els dimarts a la nit de juliol el paratge de Les Estunes de Porqueres es convertia en un escenari màgic. La intimitat i la il.luminació feien les delícies dels assistents que cada dia van anar en augment, culminant el cicle de concerts amb un concert de "sobretaula" improvisat entre els dos músics: Joan Pons (El petit de cal rei) i Carles Sanjosé (Sanjosex).

 

 


Ara que ja fa uns dies que el curs ha finalitzat i molts de vosaltres ja esteu de vacances, l'equip PEEBP es vol acomiadar fins el curs vinent. Us desitgem un molt bon estiu a tots i totes.

Al setembre el bloc del Pla Educatiu d'Entorn Banyoles - Porqueres es tornarà a posar en funcionament.

   


El passat cap de setmana, el barri de Canaleta va celebrar la seva festa desprès de molts anys de no fer-ho. La il.lusió i el treball dels veins i de totes aquelles persones que treballen pel i en el barri ha fet possible aquesta festa.

El grup d'infants i joves que participen en el projecte d'intervenció socioeducativa que es realitza a la zona ha col.laborat i participat al màxim en la festa (preparant el cartell de la festa del barri, decorant la plaça, participant en un gimcana, fent samarretes per a poder jugar el torneig de futbol sala al pavelló de la Draga, etc.

La festa va anar molt bé i la gent estava molt contenta. Aquí teniu algunes fotos:

 Els joves amb el cartell de la festa acabat

             

Samarreta feta al casal en motiu del torneig de futbol per als més joves del barri

Coral de la gent gran de Banyoles 

Festa final


Com cada estiu, el Casal Lingüístic, que realiza Càritas, torna a obrir les portes per tal rebre a 20 infants i joves de diferents nacionalitats de 5è curs fins a 3r d'ESO que han arribat durant l'últim curs escolar.

El casal vol apropar, des d'una perspectiva lúdica, els participants a la llengua catalana i afavorir el coneixement del territori. El casal lingüistic va començar el passat dilluns, 6 de juliol, i finalitzarà el divendres 31 de juliol. 


El passat dijous, 8 de juliol, es va reunir la comissió operativa del Pla Educatiu d'Entorn Banyoles - Porqueres a l'Ajuntament de Banyoles . Tots plegats vàrem fer un repàs/valoració de totes les actuacions que s'han realitzat durant que curs escolar. Després d'intercanviar informacions, opinions i valoracions s'acordà reunir la comissió operativa a prinicipis del curs vinent per tal de definir el projecte d'actuacions del curs 2009-2010.


Amb una festa senzilla, berenar, jocs amb la mainada i molta germanor s'ha tancat el Sakhanu del Pla de l'Ametller amb il·lusió per continuar el projecte i ganes d'enfortir-lo de cares al curs vinent. Avui hem xerrat i hem rigut, hem fullejat el nº 14 de L'Ametlla i hem parlat amb satisfacció del Premi de la CEAPA. I fins i tot hem assajat un cant dels adéus una mica intercultural.

Com sempre les imatges parlen millor que les paraules. Aquí en teniu cinc.Tota la colla a punt per a la fotoHi havia gana i les coques i els pastissos han volat

 Cant dels adéus 1

 
Cant dels adéus 2 Cant dels adéus 3


El passat diumenge 21 de Juny es va portar a tèrme una nova iniciativa jove! Una guerra de pintura (PINTBALL) on s'enfrontaven Camós vs Plol.

 


El passat dissabte 20 de juny, com ja és habitual per aquestes dates al municipi d'Esponellà, un grup d'unes 25 persones ens vam reunir per anar a buscar les herbes i preparar la ratafia del poble.

 


El pròxim dimecres 8 de juliol es reuneix la Comissió Operativa del Pla Educatiu d'Entorn Banyoles - Porqueres  (PEEBP). Aquesta comissió té com a principals funcions definir el PEEBP, fer-ne el seguiment i l'avaluació. En formen part diferents agents (Inspector d'educació, regidors, representants serveis educatius, assessors LIC, representants dels centres, etc).

Ara que ha ja s'ha acabat el curs, l'equip PEEBP ha començat a treballar en el projecte d'actuacions del pròxim curs. El dimecres, 8 de juliol, valorarem conjuntament les actuacions del curs 08-09 i definirem el programa d'actuacions del proper curs.

 

Pàgina 146 de 153Primera   Anterior   141  142  143  144  145  [146]  147  148  149  150  Següent   Última   
Calendari d'Activitats

     Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 19-20Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega