Eduquem en Família 2019-2020

 

El programa Eduquem en Família està organitzat conjuntament per les AMPA dels diferents centres educatius de Banyoles, des de l'Escola Bressol fins els instituts de secundària, conjuntament amb el Servei d'Educació de l'Ajuntament, i consisteix en un seguit de xerrades o activitats formatives per a famílies o persones interessades en l'educació.

                 

 

L'Eduquem celebra enguany el seu desè aniversari, amb una programació especial. Per l'aniversari, hem realitzat un vídeo que ens explica el programa, els inicis, el funcionament i organització i el futur del projecte.

 

 

 

L’organització es reserva el dret de modificar la programació si és necessari.

Activitats del curs 2019-2020
Ser mare o pare no s'improvisa. O sí?
Planeta Impro
Data i hora: 14/11/2019 21:00
Lloc: Auditori de l'Ateneu
A l’ Eduquem en Família tractarem junts i de manera sorprenent el fet de ser pares i mares, amb un espectacle d’humor i amb un estil fresc, original i interactiu que no ens deixarà indiferents.

Els actors surten a escena sense un guió tancat i el públic decideix què passarà.  La dinàmica de l’espectacle és molt senzilla: a l’inici de la funció sol·liciten al públic que escrigui una frase o paraula en una targeta. Posteriorment, aquests suggeriments extrets a l’atzar es convertiran en els seus improtítols, amb els quals els actors crearan damunt de l’escenari diferents històries que divertiran, sorprendran i emocionaran als assistents.

Imatge

Transformar des de l'emprenedoria i la creativitat
Xavier Verdaguer
Data i hora: 19/2/2020 21:00
Lloc: Institut Pla de l'Estany
Xavier Verdaguer pensa que és imprescindible que des de ben petits aprenguem a desenvolupar les habilitats de comunicació i lideratge, ja que una persona amb aquestes qualitats de ben segur que pot adquirir bones capacitats emprenedores.

Des del seu punt de vista la creativitat és un procés de generació d’idees que funciona amb la interacció de pensaments diversos i diferents.

Imatge

Eduquem per ser competents digitals?
Mònica Roca
Data i hora: 5/3/2020 21:00
Lloc: Escola Baldiri Reixac (Gimnàs)
La periodista Mònica Roca ens parlarà sobre les competències digitals i l'alfabetització multimèdia.

Juntament amb Anna Flotats Thomas, també periodista, han creat el projecte educatiu d’alfabetització multimèdia i competències digitals anomenat Passaport digital, que té per objectiu aconseguir que els infants i joves facin un ús actiu, crític i responsable d’Internet i de les xarxes socials.

Imatge

Famílies de l'Eduquem - ANUL·LAT!
Famílies i dinamització d'Anna Estañol
Data i hora: 21/5/2020 21:00
Lloc: Auditori de l'Ateneu
Famílies de l’Eduquem és una proposta que va néixer del grup Eduquem en Família, del fet de ser conscients que tots tenim experiències de família valuoses per compartir.

Les famílies som el puntal de l’Eduquem, l’essència i la raó del projecte: punt de partida i objectiu final. Aquestes cinc Famílies de l’Eduquem representen a totes les famílies que participem en el projecte, bé sigui com a organitzadores o com a assistents a les xerrades, i en les seves experiències, explicades des d’un punt de vista humà i quotidià, tots ens hi podem veure reflectits i sentir-nos identificats.

Imatge

JUGUEM - ANUL·LAT!
Ciutadania
Data i hora: 9/5/2020 17:00
Lloc: Plaça Major
Jornada lúdica de jocs al carrer per a totes les edats.

Jocs de taula, espai de joc lliure, jocs gegants i jocs de construcció.

Imatge

Preguntes als experts

Des d'aquest formulari podeu enviar-nos preguntes per fer als experts el dia de la xerrada.

   
     

 Valoració de les xerrades

 La vostra opinió és molt important. Podeu fer-nos-la arribar mitjançant aquest formulari.

 
L'Eduquem al llarg dels cursos