Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Entrades per 2010


El passat dijous 21 de gener va tenir lloc la segona trobada d'aules d'acollida. Ens vam trobar tots els centres de primària de Banyoles i els alumnes van ensenyar-nos com fer algunes receptes. La trobada va tenir lloc a l'escola de La Draga i abans d'acabar vam felicitar en Ricard, el tutor de l'aula d'acollida de l'escola Pla de l'Ametller perquè era el seu aniversari. Els alumnes d'aquesta escola ens van regalar a cadascú de nosaltres un individual fet per ells mateixos.

              Els alumnes després de presentar les receptes                     

                                          Els alumnes després de presentar les receptes

 


Dilluns vinent, 18 de gener, es reemprenen les classes del taller Dimbaya - català. Totes les dones iniciaran un nou període de classes que finalitzarà el 22 de març.

A partir d'aquest mes col.laborà amb el taller una nova voluntària, la Dolors, mestra jubilada de Banyoles.


 

Finalment es reunirà la Comissió d'Intervenció Socioeducativa, comissió que té com a objectiu principal organtizar i fer el seguiment del projecte socioeducatiu que es duu a terme als barris de Can Puig i Canaleta. Aquest projecte té la finalitat d'intervenir educativament i dinamitzar els infants i joves de la zona, reforçant la tasca educativa fora de l'àmbit escolar i realitzant un treball per afavorir la convivència i la cura del barri.

Informarem de com ha anat la reunió.


La Clara, l'Aïna i la Janina són les 3 participants del projecte de voluntariat de la Biblioteca. Les 3 fan 6è curs a l'escola Baldiri Rexach de Banyoles, i l'Eva és la voluntària que està al capdavant d'aquesta activitat.

Les 3 participants amb l'Eva i l'Anna (assessora LIC)

El passat dilluns va ser el primer dia, dia de presentacions i impressions.Totes plegades s'ho varen passar d'allò més bé, amb ganes de trobar-se de nou i disfrutar altre vegada d'aquest espai municipal. 


Dilluns vinent, 11 de gener, s'inicia el projecte "Apropa't a la Biblioteca" una activitat organitzada amb la col.laboració de la Biblioteca Municipal. Mitjançant voluntaris, l'objectiu a assolir serà apropar els nens/es de cicle superior d'alguna escola de la zona que no tenen hàbits lectors, amb dificultats i/o problemes socials, a la biblbioteca. L'activitat s'inicia amb tres alumnes de l'escola Baldiri Rexach i amb una voluntària. Quinzenalment, els dilluns a les 5 de la tarda la voluntària recollirà les alumnes a l'escola i les portarà a la biblioteca, compartiran una estona totes plegades i un cop acabi l'activitat la mateixa voluntària les durà a casa. 

Aquesta activitat té una durada inicial de 3 mesos, amb possibilitat de pròrroga i d'ampliar el nombre de voluntaris i alumnes participants.

 

                                    

                                                     Biblioteca Municipal

Pàgina 5 de 5Primera   Anterior   1  2  3  4  [5]  Següent   Última   
Calendari d'Activitats
Documents
 Titol 
Calendari escolar 19-20Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega