Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Entrades per 2015


Aquest és el títol de la XXV Jornada de reflexió del Consell Escolar de Catalunya que tindrà lloc el proper dissabte 17 d’octubre a l’Auditori del Conservatori del Liceu de Barcelona.

Més informació:   Consell Escolar de CatalunyaEls dies 14 i 15 d’octubre, un any més, FEDAIA – Federació d’Entitats d’Atenció a la Infància i l’Adolescència vol convertir l’Auditori del Caixaforum de Barcelona en un espai de debat i de reflexió en el qual els professionals que treballen amb la infància, l’adolescència i les famílies puguin expressar-se i compartir les seves experiències. L’Auditori del Caixafòrum és a l’Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 08038 Barcelona.

En aquest enllaç hi trobaràs el programa, informació sobre els ponents, el formulari d’inscripció i articles interessants:  http://www.forumfedaia.org/L'Activitat de la Càtedra d'Esport i Educació Física-Centre d'Estudis Olímpics inicia el curs acadèmic amb la conferència i presentació d'un nou ambaixador del Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona.

Dilluns 5 d'octubre a Banyoles al Museu Darder - Espai d'Interpretació de l'Estany a les 8 del vespre amb entrada lliure (confirmar assistència al dir.ceef@udg.edu).

La conferència anirà a càrrec de David Barrufet, que exposarà la seva experiència olímpica en la conferència "Ser esportista olímpic: Retrat d'una llarga trajectòria" on explicarà de primera mà la seva vivència, valors i emocions en les quatre participacions Olímpiques (Barcelona 1992, Sydney 2000, Atenes 2004 i Pequín 2008), guanyador del bronze en els Jocs Olímpics de Sydney 2000 i Pequín 2008.

L'activitat organitzada pel Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona va dirigida a mestres i professors d'Educació Física, entrenadors i tècnics esportius, així com a totes aquelles persones vinculades a l'àmbit d'Educació Física i l'Esport.L’entitat Junts i endavant organitza un concert benèfic de Cant Coral, diumenge 4 d’octubre a les 7 de la tarda a l’Auditori de l’Ateneu.El proper dissabte 26 de setembre tindrà lloc la 11ª edició del Dia de l’Estany, amb activitats diverses com la volta a l’estany amb bicicleta, jocs, tallers i moltes activitats per gaudir d’un dia en companyia d’en Blauet.Dissabte 10 d’octubre de 2015

A les 7 de la tarda al Museu Darder de Banyoles Pau Figueras, de la Universitat de Cambridge, ens parlarà de Forats negres: el costat fosc de la força3,2,1...FORMACIÓ I ACCIÓ!  és un programa de formació que els Consells Esportius del Pla de l’Estany i Gironès han dissenyat pels diferents professionals amb un vincle dins l’àmbit esportiu o de l’activitat física.

El programa es desenvoluparà el divendres 6 (Salt) i dissabte 7 de novembre (Palol de Revardit), amb 3 blocs de formació destinats a atendre les necessitats formatives, així com dotar d’una informació pràctica i aplicable als vostres centres de treball o estudi. Podeu inscriure-us a un, dos o tots tres blocs en funció dels vostres interessos i necessitats.

El formador del bloc pedagògic, Txema Córdoba, té el màster en Educació Inclusiva, actualment és professor a la FPCEE Blanquerna de MEF i LCAFE, coordina el Grup de Treball d’Educació Física a l’ICE de la UAB, i té una dilatada experiència com a mestre de l’escola pública especialment en metodologies cooperatives en Educació Física.

Us deixem un petit tast del que serà el bloc que conduirà en Txema Córdoba.

                                                                    CARTELL                                                          BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ

 


Interessant article de Xavier Besalú al Diari de l’educació. Podeu llegir-lo en aquest enllaç

Aquest divendres s’ha donat el tret de sortida del nou curs al Projecte POTs de l’Institut Josep Brugulat, amb un acte, a l’Ajuntament de Banyoles, de benvinguda a l’alumnat que hi participarà.

Si voleu saber més sobre els programes de diversificació curricular que es duen a terme a Banyoles, podeu anar a aquest apartat del nostre bloc.

 


La revista in-fàn-ci-a, editada per l’Associació de Mestres Rosa Sensat, dedica en el seu número del mes de setembre de 2015 un article a La Balca – Centre Educatiu Municipal 0-3 i l’escola Camins, de Banyoles, arran de la visita realitzada a aquests dos centres el mes de maig.

Més informació sobre aquesta publicació:  Revista in-fàn-ci-a

 

Pàgina 7 de 20Primera   Anterior   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Següent   Última   
Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2021-2022Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega