Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

El Projecte Rossinyol és una de les actuacions que es realitzarà al llarg d’aquest curs 2010-2011 en el marc del Pla Educatiu d’Entorn Banyoles-Porqueres.

El Projecte Rossinyol és fruit d’un conveni de col·laboració entre el Pla Educatiu d’Entorn Banyoles - Porqueres i la Universitat de Girona amb la col·laboració dels centres escolars de la zona Banyoles - Porqueres.
 
L'actuació consisteix en que els mentors (estudiants universitaris que porten a terme aquest projecte) es troben periòdicament amb un nen/a i realitzen diferents activitats per tal que conegui diferents espais de la ciutat, llocs d’oci i de diversió, àmbits de producció cultural, etc. amb l’objectiu d’accelerar el seu procés d’integració social i cultural.
 
Aquesta és la quarta edició del Projecte Rossinyol a Banyoles. Aquest curs 2010-2011 seran 9 els mentors i 9 els alumnes mentorats. Entre els mentors trobem, a diferència d’anys anteriors, que 6 són de la comarca del Pla de l’Estany i dues mentores que repeteixen l’experiència. Pel que fa als alumnes mentorats, ressaltar la diversitat de procedències: Colòmbia, Ucraïna, Equador, Xina, Hondures, Marroc i Romania.
 
L’acte de presentació i l'aparellament dels mentors amb els alumnes va tenir lloc el dissabte 6 de novembre a l'Ajuntament. Hi van participar, a banda dels mentors i els alumnes, representants del PEEBP, dels centres escolars de primària i secundària que hi col·laboren i familiars dels alumnes.
 
 

           

                       Foto de grup a la sala de plens de l'Ajuntament 

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2021-2022Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega