Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Ahir el Teatre Municipal de Banyoles es va omplir per escoltar el psicòleg Ferran Salmurri, expert en l’educació de les emocions, a la primera activitat d’aquest curs del Programa Eduquem en Família que organitzem les associacions de pares i mares d’alumnes i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles. L’acte el va presentar el regidor d’educació Jordi Congost i Anna Saelices en representació del grup de treball de pares i mares.

“Per a què vivim? Quin és el nostre objectiu a la vida?” Amb aquesta pregunta Ferran Salmurri va encetar l’activitat i ens va fer gaudir d’una hora i mitja amb una xerrada molt intensa i amena, carregada d'exemples quotidians que ens va fer arrencar molt somriures d'identificació i amb una reflexió sobre quins són els elements que ens poden ajudar a educar les emocions i ser feliços.

En el document adjunt trobareu un petit resum de les idees principals que es van exposar a la xerrada i la seva bibliografia.

Aprofitem l’avinentesa per a demanar a tots els que hi vau assistir que, si us plau, responeu l’enquesta de valoració que trobareu a l’esquerra d’aquest mateix bloc (són 2 minuts) i des d’on ens podeu fer arribar suggeriments per tal que el grup de pares i mares que organitzem l’Eduquem en Família tinguem més elements per a planificar aquestes trobades més d’acord amb allò que interessa a les famílies. 

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega