Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

'escola nova de Banyoles s'anomenarà Escola Camins. El nom ha estat escollit després d'un procés de participació obert en el qual no només hi han participat pares, mares, infants i equip educatiu de l'escola, sinó també altres membres de la comunitat educativa de la ciutat.

El procés va començar a principi de curs, quan es va treballar amb els alumnes l'origen i la utilitat dels noms. Van visitar els altres centres de la ciutat per saber-ne els noms i les professores van elaborar un conte sobre el tema.

Un cop recollides totes les propostes, el procés va arribar a la fase final amb tres propostes: Travertí, Recs i Camins. L'equip educatiu del centre va organitzar uns tallers sobre els noms finalistes per aprofundir en el seu significat. Després es va procedir a fer una votació entre tots els membres de l'escola: Camins va ser el nom guanyador.

Tot i que no ha sortit publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el nom Escola Camins ja ha rebut el vist-i-plau de les administracions. Per això,  a l'inici del proper curs escolar l'escola ja utilitzarà el nou nom i s'espera que durant la propera tardor el centre celebri un acte públic de bateig.

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega