Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Aquest dimecres dia 5 de febrer hem estrenat una de les activitats noves de l’edició d’enguany de La Guia de Recursos Educatius. Durant bona part del matí, els nens i nenes de P5 de l’escola Baldiri Reixac han pogut gaudir fent de cuiners per un dia: han visitat el Restaurant Vora Estany i han conegut les seves instal·lacions, la cuina, el cuiner i altres membres del personal del restaurant.

Els nens i nenes han pogut visitar la cuina, observar les seves dimensions, els diferents espais, les eines i el personal que hi treballa. Com petits xefs, s’han vestit de cuiners i amb l’acompanyament del cuiner del restaurant, en Jordi, i dos monitors d’Orio Eduserveis, en Joan i en Jordi, han elaborat un plat a base de verdures, fruites i altres condiments. Han pogut trossejar, tallar, netejar, olorar, combinar colors, tastar gustos diferents, parlar sobre els aliments i les seves propietats, i han estat en tot moment cuiners protagonistes. Un cop acabat el plat, s’han menjat el que havien preparat. A alguns els ha agradat més que a d’altres...

Tots els participants hem valorat de manera molt positiva aquesta experiència! És una vivència molt interessant!

Aquesta activitat ha estat una iniciativa educativa del Restaurant Vora Estany per contribuir a difondre els valors d’una alimentació sana i saludable; hi hem col·laborat el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles i Orió Eduserveis SL. És una novetat de La Guia de Recursos Educatius Municipals d’enguany i es portarà a terme cada dimecres dels mesos de febrer i març amb nens i nenes i adults de diferents centres educatius del municipi.

 

 

 

 

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

     Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 19-20Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega