Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Entrem al Teatre Municipal de Banyoles i allà ens esperen alguns dels integrants de la companyia local El Vol del Pollastre, que ens guiaran per l'interior d'aquest món que ens és desconegut: camerinos, escenari, sala de màquines, i ens ensenyaran el vocabulari específic i els oficis relacionats amb el món del teatre. Un recorregut ben interessant i divertit...

 

  

A la Factoria d’Arts Escèniques, el coordinador de l’Aula de Teatre és l’encarregat de fer-nos descobrir aspectes relacionats amb la ciència i la tecnologia, com ara experimentar amb la llum i els seus efectes, el so, el vestuari, l’escenografia, la interpretació amb el nostre propi cos com a objecte escènic; ens ensenya conceptes i ens guia a l’hora de desenvolupar activitats d’interpretació i dramatúrgia. Els alumnes ens convertim en actors o tècnics que hem de superar reptes de posada en escena mitjançant el treball en equip.

 Les activitats Coneguem el Teatre Municipal i Tecnologies i arts dramàtiques a La Factoria d’arts escèniques les ofereix la Guia de Recursos Educatius Municipal, editada pel Servei d’Educació en coordinació amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles.

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

     Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 19-20Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega