Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

A partir del proper dissabte 24 de maig es podran veure els treballs realitzats pels alumnes participants en aquest projecte.

Tint XXI=Creació va néixer el curs 12-13 com un projecte artístic emmarcat dins la Guia de Recursos Educatius editada anualment pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles, que juntament amb l’àrea de Cultura i el Col·lectiu Tint XXI són els encarregats de dissenyar i donar forma a aquest projecte.

Tint XXI=Creació té com a finalitat apropar els alumnes de Banyoles a les diverses expressions artístiques que es desenvolupen a la nostra ciutat, tot potenciant la creativitat pròpia de cada alumne i facilitant una interacció directa amb l’artista. A  cada edició es treballa la descoberta d’un artista concret, la seva obra i la seva tècnica.

El projecte es desenvolupa al llarg de diverses sessions. Una primera sessió es porta a terme a la Sala d’exposicions El Tint, on els participants es troben amb l’artista i poden conèixer de primera mà les seves creacions i la seva línia artística. A continuació es porten a terme algunes sessions al centre per aprofundir en la tècnica de l’artista i projectar el treball que realitzarà cada grup participant. Aquest treball compta amb l’acompanyament de Miquel Samaniego, artista formador, membre del Col·lectiu TINT XXI i promotor del projecte.

En aquesta edició hi participen l’escola Can Puig, l’institut Josep Brugulat, l’escola Casa Nostra a ESO i el centre ocupacional COIET. Enguany, i aprofitant que la sala d’exposicions El Tint acull una exposició col·lectiva del Col·lectiu Tint XXI, els centres han pogut escollir l’obra d’un dels 8 membres d’aquest col·lectiu per desenvolupar el seu projecte creatiu i conèixer l’artista que ells mateixos han escollit.

El resultat final és la realització d’un treball creatiu per part dels alumnes que es podrà veure a partir del dissabte 24 de maig i fins el 8 de juny en una exposició col·lectiva que porta per nom Tint XXI=Creació, a la sala d’exposicions El Tint. L’horari de l’exposició és divendres de 18 h  a 21 h, dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 21 h i diumenges d’11 h a 14 h.

El Col·lectiu Tint XXI és l’entitat que gestiona la sala d’exposicions El Tint des de l’any 2012. Està format per un grup de joves artistes locals que treballen amb disciplines diverses; pintura, escultura, il·lustració i fotografia i, sobretot, interessats en promoure l’art i donar a conèixer totes les seves vessants.

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

     Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 19-20Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega