Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Un total de 30 empreses, entre les quals hi ha entitats públiques com l’Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal, col·laboren aquest curs 15-16 amb els projectes d’atenció educativa a la diversitat que es porten a terme a la ciutat en l’àmbit de l’educació secundària obligatòria.

Els projectes que actualment estan en funcionament són la UEC Banyoles (Unitat d’Escolarització Compartida, actualment ubicada a Can Cuní i que acull alumnes dels tres centres de secundària), el projecte DRAC que es porta a terme a l’Institut Pere Alsius i el projecte POTs de l’Institut Josep Brugulat.

Alumnes participants d’aquests projectes podran realitzar les activitats de formació pràctica en les següents empreses: NCK SA, Club Natació Banyoles, Josep La Torre Jimeno SL, Nou Jardí 2000 SL, Londji SL, Derivados del Motor SL, Motos Camps, “Can Manxa”, Cooperativa Agrícola Banyoles, Orió Eduserveis SL, Romans Automoció SL, Vilafant Motor SL, Escola Bressol Els Patufets, Perruqueria JOU’s, ICM Novatec, Chocolates Torras SA, Fromzero, Banyoles Activa SL, Suministros Ampuriabrava SA, Hotel Restaurant l’Ast, Picart-Font CB, Privat Perruqueria, La Carpa de l’Estany SA, Suara Serveis SCCL, Al Born Banyoles SC.

Pel que fa a administració pública, l’Ajuntament de Banyoles hi col·labora amb el Servei d’Escola Bressol La Balca, l’Espai Jove Cal Drac, la Biblioteca Pública i la Brigada Municipal i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany, a través de l’Àrea de Benestar Social.

Des del Servei d’Educació i des dels centres educatius de secundària, volem agrair a totes les empreses la vostra col·laboració desinteressada amb aquests projectes.

Algunes empreses ja fa més d’un curs que col·laboreu i d’altres acolliu més d’un alumne per curs; algunes us incorporeu enguany al projecte: a tothom, moltes gràcies!

   
 

 
 
       

 

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats
Documents
 Titol 
Calendari escolar 19-20Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega
Preguntes freqüents sobre la preinscripció ordinàriaDescarrega