Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Aquest trimestre es duu a terme una nova edició de les activitats Anem a veure teatre! i Anem a escoltar música!, activitats que s’han anat ampliant al llarg dels més de 16 anys que fa que s’organitzen des de la Guia de Recursos Educatius Municipal.

Aquesta activitat va ésser una iniciativa de les escoles de Banyoles i comarca en col·laboració amb l’Ajuntament de Banyoles que té la voluntat de fer arribar el món del teatre i de l’espectacle musical a tot l’alumnat d’educació infantil i primària. Al llarg d’aquests anys s’ha anat ampliant amb noves propostes, com ara la programació d’una obra de teatre en anglès, un teatre fòrum per a educació secundària obligatòria (en el marc dels Tallers de Convivència) i una activitat educativa i musical també per a l’ESO, a càrrec del grup de rock Lax’n’Busto, que enguany arriba a la 6a. edició.

                   

Des de l’activitat de teatre i música a les escoles, organitzada conjuntament pel Servei d’Educació i per tots els centres educatius de la comarca, al llarg d’aquests cursos s’han programat espectacles de tot tipus, titelles, dansa, jazz, clown, percussió, circ, blues..., i el nombre d’alumnes ha anat augmentant, dels 5.000 dels inicis fins arribar als gairebé 7.000 en el conjunt de tots els espectacles.

   

Durant els mesos de gener, febrer i març de 2016, petits i grans visitaran el Teatre Municipal i l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles per tal de gaudir dels espectacles programats per aquest curs, dels quals en trobareu més informació a l’Espai Guia d’aquest blog.

Enguany, l’oferta a secundària es complementa amb la programació de l’obra de teatre Ligeros de Equipaje, emmarcada en el projecte de Memòria Històrica gestionat des de l’Àrea de Serveis a les Persones, i que es representarà per alumnat d’ESO i Batxillerat els dies 28 i 29 de gener a La Factoria d’Arts Escèniques.

Benvinguts al teatre. Gaudiu dels espectacles!


Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega