Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Aquest divendres 11 de març, hem encetat el projecte IMPULS amb l’objectiu de fomentar el creixement personal i professional, i les competències, valors i actituds emprenedores entre els joves.

 

Volíem que la primera acció fos alguna cosa diferent, impactant, singular i per això hem comptat amb INNY, una entitat sense ànim de lucre formada per joves de 15 a 30 anys amb experiències vitals i professionals interessants i singulars que organitza actes per fomentar l’esperit emprenedor a partir de conferències i xerrades directes de joves a joves, amb tots els valors que aquest diàleg entre joves representa. I amb INNY, diferent en polac, ho hem aconseguit. 

Quatre joves d’INNY han compartit la seva experiència en una xerrada propera i inspiradora, que ha impactat els estudiants de batxillerat, cicles formatius i formació ocupacional que han assistit a l’acte. La Clara, en Ferran, l’Oriol i en Nil han explicat la vivència i superació d’una malaltia, l’experiència d’emprendre un negoci i alguns mites i creences sobre les quals convé reflexionar. A continuació s’ha obert un torn de preguntes i finalment un espai de “networking” on els joves que ho han desitjat han pogut establir conversa amb els joves conferenciants.
Aprendre a ser un mateix, la superació personal i la proacció han estat alguns dels eixos que han marcat la sessió d’avui. 

En aquest enllaç hi podeu trobar més informació

http://www.inny.cat/


Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega