Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Ethno World és un programa de Joventuts Musicals Internacional de promoció de música del món, folk i tradicional. El programa té per objectiu preservar l’herència cultural, mantenint viva la música tradicional a través de joves intèrprets i promoure el diàleg intercultural.

 El programa es porta a terme a molts i diferents països de tot el món. Enguany, en l’edició 2016, se celebrarà la primera edició a Catalunya, Ethno Catalonia, que es farà precisament a Banyoles.

 Des de Joventuts Musicals Banyoles, Miquel Cuenca explica que ja s’ha superat el topall de 30 inscripcions, per la qual cosa s’ha decidit ampliar-lo a 40. En aquests moments compten amb la confirmació de participants d’Espanya, Catalunya, Portugal, França, Estònia, Noruega, Suècia, Irlanda, Jordània, Iran, Uganda i Kènia.

 Els tallers, oberts al públic, jam sessions i altres activitats es faran principalment a l’Ateneu – Centre Municipal d’Estudis Musicals. Els participants s’allotjaran a l’Institut Pere Alsius, on podran fer el seu treball intern.

 Podeu descarregar-vos aquí l’Ethno Booklet 2016, on hi figuren tots els Ethnos que se celebraran enguany a 15 països d’arreu del món.

 Més informació a la plana web dEthno World.Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega