Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

És la segona vegada que les formacions grans de l’Escola Municipal de Música de Banyoles participen al Festival, organitzat per l’Associació Europea d’Escoles de Música (EMU)

 Les formacions grans de l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) van estar el cap de setmana passat a Donostia, per participar a l’Emusik 2016. El Festival va tenir lloc del 5 al 8 de maig, i va reunir nou mil músics procedents de vint-i-sis països diferents, agrupats en quatre-centes vint formacions. EMUSIK pretén contribuir a l’acostament, intercanvi i coneixement entre els diferents pobles europeus.

 És la segona vegada que estudiants de l’EMMB participen al Festival Europeu d’Escoles de Música. La primera va ser l’any 2012 a Allegromosso, Itàlia. La participació en aquests festivals és una aposta decidida des de l’Escola per fomentar la pràctica de la música en grup, la cohesió de l’alumnat i l’obertura a noves experiències i coneixements musicals.

 Els cinquanta alumnes i sis professors de l’EMMB van viatjar conjuntament amb els estudiants i professorat de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols – Platja d’Aro, amb qui aquest curs s’ha estat treballant en un repertori comú. Així, les dues escoles gironines ha participat en una experiència que pretén ressaltar la riquesa i diversitat de les diferents cultures europees, al mateix temps que en promou l’apropament.

 L’Emusik 2016 està organitzat per l’Escuela Municipal de Música y Danza de Donostia, ciutat que enguany és Capital Europea de la Cultura.Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Calendari d'Activitats

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2020-2021Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega