Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Fora les pors que no permeten créixer!

El col·leccionista de pors, de l’Estenedor Teatre, ens parla de viure sensacions, de fer-se gran i d’estimar. El protagonista ens ensenyarà les solucions que va pensar el seu pare per a les pors. Quin és el seu remei? Fer una nova visita a cada racó de la casa i tocar, mirar i descobrir la veritat de cada una de les pors descobrint que per a totes existeix una explicació absolutament lògica.

Les pors ens acompanyen tota la vida, les que ens transmet la societat i les que ens creem nosaltres mateixos; les que ens ajuden a no prendre mal i les que ens dificulten la vida. Un fet real, les pors d’un nen i com el seu pare l’ajuda a superar-les, és la base de l’espectacle que es representarà diumenge 15/03 a les 12 del matí i a les 5 de la tarda al Teatre Municipal de Banyoles.

Per complementar l’espectacle, una hora abans de la funció es farà el taller “Col·leccionem les nostres pors” dinamitzat per Kincakau. El taller es farà a la Cúpula i l’aforament és limitat. Podeu formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a: info@tetela.cat

Més informació a Ttela Banyoles

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

 

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2021-2022Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega