Servei d'educació
Ajuntament de Banyoles
Servei d'educació - Ajuntament de Banyoles

Durant el primer trimestre del curs, les escoles bressol, escoles i institut del nostre municipi, com tants d’altres, han mantingut la seva activitat presencial convivint amb el confinament puntual de grups diversos. L’organització interna dels centres i la gestió coordinada amb els referents de salut del CAP han estat clau per transitar per aquests primers mesos de curs amb la cura i les accions necessàries per fer dels espais escolars entorns segurs.

Per la seva banda, les famílies també tenen un paper fonamental per aconseguir viure el curs escolar amb la màxima normalitat. Saber què cal fer quan algú de l’entorn familiar presenta simptomatologia compatible amb COVID és molt rellevant per preservar la salut i la transmissió comunitària.

Si jo, la mare, tinc símptomes, puc portar els fills a escola? I si una de les meves filles està confinada, què he de fer amb les altres? Què faig en cas de dubte?

Per donar llum a aquestes i altres preguntes, els Serveis Educatius del Pla de l’Estany i el Servei d’Educació de l’Ajuntament, amb la col·laboració dels centres educatius, el Pla d’Immigració i la supervisió del CAP Banyoles hem elaborat unes infografies en diferents llengües per facilitar la informació a les famílies. Tot i això, davant dels dubtes, podeu contactar amb l’escola o el CAP.

 

Valoració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris, sigues el primer en comentar aquest article!

Fes un comentari

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Imatge CAPTCHA
Entreu el codi de seguretat:

Cliqueu per obrir el Glossari de sigles

 

 

Tràmits Educació

Documents
 Titol 
Calendari escolar 2021-2022Descarrega
CARTA DE CIUTATS EDUCADORESDescarrega
Infografia protocol COVID - Què fer?Descarrega
PLÀNOL ZONIFICACIÓ 2017Descarrega
Preguntes freqüents sobre el Pla d'Escolarització ExtensivaDescarrega